Kunstwimpers geven je mooie ogen

Niet iedereen houd ervan om ze op te hebben maar mooi staat het wel, kunstwimpers. Je kunt volledige kunstwimpers opdoen maar ook stukjes. Daarmee kan je bijvoorbeeld je ooghoeken accentueren. Met kunstwimpers krijg je meestal toch een beter effect dan door alleen mascara te gebruiken. Nepwimpers kunnen ontzettend lang en vol zijn.

Kunstwimpers op een goede manier aanbrengen

Lange, volle wimpers worden al heel lang gezien als ideaal. Ze accentueren je ogen en trekken de aandacht naar zich toe. Daarom is oogmake up ook erg populair. Kunstwimpers zijn tegenwoordig eigenlijk overal wel te koop. Bij een make up shop of een online make up winkel zijn ze makkelijk te vinden. Er zijn ook verschillende soorten wimpers te koop en verschillende make up merken die ze verkopen. Om goede te vinden kun je op internet kijken op make up sites wat de beste nepwimpers zijn. Kunstwimpers zijn eigenlijk vrij makkelijk aan te brengen. Breng een beetje lijm aan op de rand en druk de wimpers voorzichtig aan vanaf de buitenste ooghoek naar binnen toe. Voor een beter effect kan je eerst je eigen wimpers krullen. Als de wimpers op hun plek zitten kun je er met een vloeibare eyeliner nog een lijntje boven trekken.

Kunstwimpers trekken de aandacht naar je ogen toe

BESTEL DE GLOSSYBOX NU

Kunstwimpers en andere cosmetica

Kunstwimpers zijn erg mooi maar misschien niet iets wat je zelf heel snel zou kopen. Daarom is er de GLOSSYBOX. Je kunt van alles proberen op het gebied van cosmetica en daardoor leuke nieuwe producten ontdekken waar je zelf misschien helemaal niet over nagedacht had. Je kunt nieuwe make up ideeen opdoen met de box en cosmetica merken ontdekken. Iedere maand krijg je 5 samples thuis waarmee je parfum en make up goedkoop en lekker rustig kunt proberen. De box zit elke maand vol met leuke cosmetica. Neem nu een abonnement op de GLOSSYBOX als jij graag bezig bent met cosmetica en make up.